Izvor: Pančevac-online.com, 01.Jun.2023, 17:16

VLADA SRBIJE DONELA ODLUKU: Školska godina se završava 6. juna u svim osnovnim i srednjim školama

Vlada Srbije je zbog tragedija koje su duboko pogodile čitavo društvo donela odluku da se školska godina završi 6. juna u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji. Škole mogu da nastave da rade do 20. juna, za učenike koji to žele, dodaje se u saopštenju. Kako se navodi u saopštenju Vlade Srbije, naš obrazovni […] The post VLADA SRBIJE DONELA ODLUKU: Školska godina se završava 6. juna u svim osnovnim i srednjim školama appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Šta tačno piše u zaključku Vlade koji su dobili direktori škola?

Izvor: Danas, 01.Jun.2023

Vest da je Vlada donela odluku da se školska godina za sve učenike osnovnih i srednjih škola završi u utorak, 6. juna, umesto 20. juna, kako je predviđeno i dalje aktuelnim školskim kalendarom, izazvala je ogromno iznenađenje u javnosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.