Izvor: Pančevac-online.com, 02.Feb.2023, 18:34

VLADA REPUBLIKE SRBIJE: Više od 23 milijarde dinara za podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Uredbu o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2023. godini. Za to su obezbeđena sredstva u ukupnom iznosu od 23.125.365.000 dinara. Podsticaji u poljoprivredi i ruralnom razvoju koncipirani su tako da na optimalan način podržavaju nedovoljno razvijene oblasti poljoprivredne proizvodnje, kao i područja sa otežanim […] The post VLADA REPUBLIKE SRBIJE: Više od 23 milijarde dinara za podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvoju appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NOVE SUBVENCIJE ZA POLJOPRIVREDU I RURALNI RAZVOJ Više od 23 milijarde dinara za nedovoljno razvijene oblasti

Izvor: Blic, 03.Feb.2023, 09:49

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Uredbu o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2023. godini, za šta su obezbeđena sredstva u ukupnom iznosu od 23.125.365.000 dinara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.