Izvor: Radio Dunav, 24.Jan.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VILOTIĆ PROZIVA PRIGREVČANE U PETAK

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 započeće pripreme u petak 26. januara 2018. godine kada će se na prozivci naći kompletno rukovodstvo kluba, igrači na koje se trenutno računa, kao i nekoliko novajlija koji će probati da se izbore za status prvotimca. Prozivku će izvršiti novi šef stručnog štaba Sreten Vilotić, a u radu će mu pomagati Života Gavrilović i trener golmana Slobodan Cvetićanin.
Kako sada stvari stoje u odnosu na predhodnu sezonu u sastavu neće biti Ćovina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Božičića, Studenog i Liščevića, a novajlije su Stefan Ožegović, Nikola Mandić, Aleksandar Zolnaić i povratnik golman Nikola Ićitović. Nakon 10ak dana od starta priprema stručni štab će dati svoju ocenu da li će Bratstvo u nastavak sa igračima koje ima ili će se tražiti pojačanja na pozicijama za koje bude bilo potrebe.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.