Izvor: Pančevac-online.com, 18.Jun.2023, 20:55

VIKTOR ORBAN DANAS DOLAZI U SRBIJU: Predsednik Vučić će se sastati sa mađarskim premijerom

Mađarski premijer Viktor Orban danas će doći u posetu Srbiji i sastaće se sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. To je danas saopštio predsednik tokom obraćanja javnosti, i dodao je da će nakon Orbanove posete u Srbiju doći i predsednik Kube Migel Dijaz Kanel. Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova Mađarske, rekao je danas da je njegova zemlja […] The post VIKTOR ORBAN DANAS DOLAZI U SRBIJU: Predsednik Vučić će se sastati sa mađarskim premijerom appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Orban u četvrtak s vlastima BiH, a u petak s Dodikom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jun.2023, 12:59

Premijer Mađarske Viktor Orban dolazi 22. juna u službenu posjetu Bosni i Hercegovini, potvrdio je Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova BiH, u ponedjeljak, 19. juna. Orban bi osim Sarajeva trebao posjetiti i Banja Luku. ''Nije bilo planirano da se mi sastanemo s Orbanom. On će se susresti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.