Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jul.2023, 23:35

VERUJEMO DA JE NA NEKOM LEPŠEM MESTU GDE VLADA SAMO LJUBAV Tužan kraj potrage za Veljkom: Pas koga je tražila cela Omoljica nađen otrovan! FOTO

Potraga za psom Veljkom, koji je nestao pre mesec dana u Omoljici, završena je na najtužniji način. – Naš najlepši, najpametniji i najbolji pasić Veljko pronađen je mrtav… Nije imao povreda, nije bilo krvi, znalci kazu da se verovatno otrovao. Vratio se u dvorište koje je najviše voleo i tu ispustio dušu. Verujemo da je […] The post VERUJEMO DA JE NA NEKOM LEPŠEM MESTU GDE VLADA SAMO LJUBAV Tužan kraj potrage za Veljkom: Pas koga je tražila cela Omoljica nađen otrovan! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Cela Omoljica tražila je Velju, a onda su stigle NAJCRNJE VESTI: Prevrnuli nebo i zemlju za njim, a onda je nađen otrovan! Vlasnica podelila reči koje peku do kosti! (FOTO)

Izvor: Blic, 29.Jul.2023, 14:07

Ko je barem jednom imao kućnog ljubimca, zasigurno može posvedočiti da je ljubav koja se oseća prema životinji zaista nemerljivo velika, a neretko nam je i na brojnim primerima pokazano da životinje znaju da uzvrate duplo više. Koliko se voli ljubimac pokazala je i vlasnica psa Veljka, čije ime...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.