Izvor: Pančevac-online.com, 27.Sep.2023, 14:36

VELIKO SRCE DECE SRBIJE U okviru Dečje nedelje u Opovu besplatne predstave, koncerti i radionice! Pripremite se na vreme, ovo je raspored!

Od 2. do 8. oktobra 2023. godine Opštinska narodna biblioteka Opovo, u saradnji sa osnovnim školama i lokalnim umetnicima, obeležiće Dečju nedelju, koja se ove godine održava pod sloganom „Veliko srce dece Srbije“. Uvod u program Dečje nedelje biće besplatna predstava za decu „Poštovana deco“ pozorišta „Zvezdica“ u terminima: 29. septembar: Sefkerin – 8.30 časova; […] The post VELIKO SRCE DECE SRBIJE U okviru Dečje nedelje u Opovu besplatne predstave, koncerti i radionice! Pripremite se na vreme, ovo je raspored! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.