Izvor: Pančevac-online.com, 12.Okt.2023, 21:51

VELIKA SVETINJA VIŠE PUTA RUŠENA, ALI SE UVEK DIZALA KAO FENIKS IZ PEPELA Manastir Klusura jedan od najstarijih u Srbiji! FOTO

Arilje – Na 13 kilometara od Arilja na putu ka Ivanjici, na levoj obali reke Moravice nalazi se manastir Klisura, posvećen Svetim Arhangelima Mihailu, koji je pre bio poznat kao manastir Dobrače. Jedan je od najstarijih u Srbiji, jer se smatra da je podugnut u 13. veku i to po uzoru na tadašnju episkopsku crkvu […] The post VELIKA SVETINJA VIŠE PUTA RUŠENA, ALI SE UVEK DIZALA KAO FENIKS IZ PEPELA Manastir Klusura jedan od najstarijih u Srbiji! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.