Izvor: Pančevac-online.com, 24.Maj.2023, 23:14

VASPITAČICA IZ ARANĐELOVCA HEROJ Ženu pokosio auto na pešačkom! Sa slomljenim stopalom sklonila decu na sigurno, pa otišla u bolnicu!

Društvenim mrežama kruži priča o vaspitačici heroju iz Aranđelovca, koja je junačkim činom pokazala svima kako se radi svoj posao. Naime, vaspitačica jednog vrtića u Aranđelovcu odlučila je da dečicu odvede u jedan obližnji parkić da se igraju, stala je na pešački prelaz i zaustavila saobraćaj kako bi deci obezbedila sigurno prelažanje ulice i tada […] The post VASPITAČICA IZ ARANĐELOVCA HEROJ Ženu pokosio auto na pešačkom! Sa slomljenim stopalom sklonila decu na sigurno, pa otišla u bolnicu! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

HEROJSKI ČIN VASPITAČICE IZ ARANĐELOVCA Udario je auto na pešačkom dok je vraćala decu iz parka, a na onome šta je posle toga uradila aplaudira joj cela zemlja

Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 10:43

Pravi podvig i herojstvo jednog vaspitača dogodio se juče, kada je vaspitačica iz vrtića u Aranđelovcu bezbednost mališana stavila ispred svoje, te svojim junačkim činom dokazala da još uvek ima onih koji znaju da rade svoj posao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.