Uhapšeni zbog posedovanja i prodaje narkotika

Izvor: Bor030.net, 27.Feb.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog posedovanja i prodaje narkotika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su šest osoba zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija iz Kladova je 24. februara u selu Velesnica, prilikom kontrole dva putnička vozila, u kome su bili A. K., M.S., L.S., P.J., i B.R. pronašla 532 grama opojne droge marihuane.

Policija iz Negotina je 26. februara uhapsila D. C. zbog postojanja osnovane sumnje da je 24. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << prodao ovu opojnu drogu petorici osumnjičenih.

Nakon policijskog zadržavanja, sudija za prethodni postupak je A. K., M.S., L.S., P.J., i B.R. odredio pritvor u trajanju od 30 dana, dok će osumnjičeni D. C. nakon policijskog zadržavanja, biti priveden višem javnom tužiocu radi saslušanja.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bor: Šestoro uhapšeno zbog droge

Izvor: B92, 27.Feb.2015

Policija u Boru uhapsila šest osoba zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopštio je MUP...Kako se navodi, policija iz Kladova je 24. februara u selu Velesnica, prilikom kontrole dva putnička vozila, u kome su bili A. K., M.S., L.S.,...

Nastavak na B92...

Uhapšen zbog pokušaja ubistva, pronađena marihuana

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2015

Pripadnici MUP-a su uhapsili L.S. (1994) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, a prilikom primopredaje kod jednog Šapčanina (1993) pronašli su pet paketa sa marihuanom, težak 4,65 grama, dok su kod drugog Šapčanina (1983) pronašli paket od 0,8 grama...Kako je saopštila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.