Uhapšen zbog tri teške krađe u Knjaževcu

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Dec.2012, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog tri teške krađe u Knjaževcu

Policijski službenici PS Knjaževac, juče su lišili slobode J. A. (31), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio tri krivična dela teške krađe.
On je, u noći između 24. i 25. novembra tekuće godine, nasilno ušao u prodavnicu D.O.O. "Boha" u Knjaževcu, prodajni objekat ''L&P'', gde je protivpravno prisvojio veću količinu cigareta različitih proizvođača, prehrambenu robu i sredstva za ličnu higijenu. Tom prilikom je pričinio materijalnu štetu u iznosu od 172.038,39 >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << dinara.
U toku iste noći, osumnjičeni je, upotrebom fizičke snage, nasilno ušao u kinesku radnju "YU HEAWE", i sa rafova protivpravno prisvojio razne odevne predmete, nakit i satove, i pričinio materijalnu štetu u iznosu od 67.850,00 dinara.
Osumnjičeni je takođe, u periodu od 24. do 26. novembra 2012. godine, poljoprivrednu apoteku DOO "Semenara" oštetio za 74.325,00 dinara jer je protivpravno prisvojio dve motorne testere i više drugih proizvoda koji su namenjeni u poljoprivredne svrhe, navodi se u saopštenju dežurne službe PU Zaječar.
knjazevacinfo.rs

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.