Uhapšen zbog sumnje da je autom namerno naleteo na policajku

Izvor: Bor030.net, 05.Avg.2020, 16:16

Uhapšen zbog sumnje da je autom namerno naleteo na policajku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boljevcu, po nalogu nadležnog tužioca, odredili su zadržavanje do 48 sati S. G. (2000) i M. G. (2001) iz okoline Boljevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. S. G. se sumnjiči da je na putu Zaječar – Paraćin, upravljajući […] The post Uhapšen zbog sumnje da je autom namerno naleteo na policajku appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Uhapšena dvojica mladića zbog napada na policajca

Izvor: B92, 05.Avg.2020

Policija iz Boljevca uhapsila je S.G. (20) i M.G. (19) iz okoline tog grada zbog napada na službeno lice, saopšteno je danas...Kako se navodi, S.G. je na putu između Zaječara i Paraćina namerno automobilom naleteo na policajku koja je pokušala da ga zaustavi i naneo joj lakše telesne povrede...Policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.