Uhapšen muškarac osumnjičen da je PUCAO U LOVCA

Izvor: OkRadio.rs, 02.Dec.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškarac osumnjičen da je PUCAO U LOVCA

Vranjanac R.M. uhapšen je i priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo jer se sumnja da je u nedelju ujutru pucao u lovca B.P. u ataru sela Dobre vode. R.M. se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti u toku. Iz OJT kažu da je uviđaj na licu mesta završen. Lovac B.P. je zadobio povrede koje se karakterišu kao teške telesne u predelu leve butine, podlaktice i grudnog koša. B.P. je prebačen u Klinički centar u Nišu.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

PUCAO NA LOVCA Uhapšen muškarac koji je ranio muškarca iz Vranja

Izvor: Blic, 02.Dec.2019

Vranjanac R. M. uhapšen je i priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo, jer se sumnja da je u nedelju ujutru pucao u lovca B. P. u ataru sela Dobre vode.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.