Uhapšen krijumčar lekova

Izvor: Bor030.net, 13.Feb.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen krijumčar lekova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu, u saradnji sa carinskim službenicima, prilikom pregleda kombija, pronašli su više vrsta lekova vrednosti oko 7,5 miliona dinara. Vozilom je upravljao bugarski državljanin, a zaustavljen je ubrzo po ulasku na teritoriju naše zemlje na graničnom prelazu „Đerdap“.

Policija je oduzela pronađene lekove, a bugarskom državljaninu odredila je zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << delo krijumčarenje.

Po isteku zadržavanja osumnjičeni je sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Bugarski državljanin uhapšen zbog krijumčarenja

Izvor: Blic, 14.Feb.2016, 12:45

Policija u Kladovu privela je bugarskog državlajnina zbog sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje. Policajci su u saradnji sa carininskim službenicima pronašli su više vrsta lekova vrednosti oko 7,5 miliona dinara u vozilu kojim je upravljao bugarski..državljanin...Vozilo je zaustavljeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.