Uhapšen Makedonac koji je prodavao heroin

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Okt.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Makedonac koji je prodavao heroin

Pančevačka policija noćas je uhapsila jednog državljanina Makedonije zato što je prilikom pretresa stana koji je iznajmio u našem gradu otkriveno oko 600 grama heroina. Njemu je zbog toga određen pritvor, a kada on istekne, biće priveden u tužilaštvo uz krivičnu prijavu.

Prema nezvaničnim informacijama, za drogu koja je pronađena kod uhapšenog na uličnom tržištu moglo bi da se dobije oko 15.000 evra.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Od Makedonca zaplenjeno 600 grama heroina

Izvor: Blic, 31.Okt.2015

PANČEVO - Pančevačka policija je uhapsila H. A. (31) državljanina Makedonije osumnjičenog za trgovinu drogom...Priliko pretresa stana u kome je H. A. neprijavljeno boravio policcija je našla 600 grama heroina...Makedonskom državljaninu je određeno zadržavanje i biće priveden sudiji za prethodni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.