Izvor: Soko-zabava.info, 28.Sep.2022, 10:18

Ugostiteljski suncobrani – prodaja je vrlo uredjena

Možda ovaj način zvuči kao neki kliše, medjutim, u njemu ima mnogo istine, a razlog vrlo rasprostranjene i uredjene prodaje ugostiteljskih suncobrana je sve veći broj ugostiteljskih objekata, naročito objekata sa baštom.

Život u poslednjim godinama doveo je do situacije da sve više izbegavamo zatvoreni prostor i trudimo se da kvalitetno vreme provodimo na otvorenom, pa i kad idemo u kafanu, biramo onu koja ima baštu, tu se osećamo sigurnije. Te bašte ne mogu bez odgovarajućih >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << ugostiteljskih suncobrana, koji štite od sunca, ali su i odlična spoljašnja dekoracija i upečatljiv reklamni proizvod po kome se raspoznaju ugostiteljski objekti, iz ovih razloga je, kada su u pitanju ugostiteljski suncobrani, prodaja vrlo dobro osmišljena, tržište organizovano, da ugostitelji vrlo lako dolaze do svog brendiranog suncobrana za baštu.

Ugostitelji sa iskustvom ne prepuštaju ništa slučaju, pažljivo brinu o svemu, pa čak i o izboru suncobrana. Kada se biraju ugostiteljski suncobrani, prodaja nudi mnogo različitih tipova, pa prilikom kupovine posebnu pažnju treba obratiti na površinu koju suncobran štiti, ali i način sklapanja suncobrana, kako bi izabrali odgovarajući. Ugostiteljski suncobrani imaju čvršću aluminijumsku konstrukciju zbog koje odolevaju udarima vetra i kiše, ali nije preporučljivo da ostaju otvoreni na jakoj kiši, prosto i oni imaju svoj vek, a kako bi duže trajali, potrebno je da se dobro održavaju, a u njihovom održavanju je najvažnije da se pravilno sklapaju i ne ostaju otvoreni na jakoj kiši. Po jakom suncu oni stvaraju prijatnu hladovinu, viši su od običnih suncobrana, pa im da odlika daje mogućnost da se šire na većoj visini i tako stvaraju bolji i veći hlad, prijatniji za goste koji će, pod platnom ugostiteljskog suncobrana koje štiti i od UV zračenja, biti bezbedni.

Po suncobranu se prepoznaje bašta i ugostitelj, dobar brendirani suncobran je znak da iza tog brenda stoji ugostitelj koji brine o svakom detalju u svom poslovanju, pa i o reklamiranju, da on zna da je ugostiteljski suncobran odlična reklama, da privlači poglede prolaznika, potencijalnih gostiju, koji često u nizu ugostiteljskih objekata biraju onaj koji deluje ušuškano, čisto, održavano, a to ne retko zaključuju po spoljašnjosti objekta u kojoj uglavnom dominiraju suncobrani. Kad privuku pažnju bojom i oblikom, ugostiteljski suncobrani imaju zadatak da goste upute na brend, iz tog razloga su brendirani, obeleženi detaljima po kojima je objekat prepoznatljiv. Platno je idealan materijal da se na njemu štampa reklama, o kakvoj god reklami da je reč. Kada se biraju ugostiteljski suncobrani, prodaja vrlo često uključuje i brendiranje, štampanje željene reklame na suncobran, što ugostiteljima skraćuje dodatne troškove i muke u traganju za firmom koja se bavi brendiranjem. Brendirani suncobrani su dugotrajna reklama koja će duže stajati u bašti, pa iz tog razloga treba dobro razmisliti o tome kako da se objekat reklamira na što bolji mogući način, da se odredi prava boja za suncobran, ali i logo koji treba da se istakne, da bude vidljiv, jasno uočljiv, a u svemu tome su ugostiteljima na raspolaganju radnici sa iskustvom u specijalizovanoj prodaji ugostiteljskih suncobrana.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.