Izvor: Pančevac-online.com, 31.Jul.2023, 09:07

VUČIĆ U PRIBOJU: Predsednik najavio velike investicije u opštinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti je opštini Priboj. Posetu uživo možete pratiti ovde: Obraćanje predsednika – Srećan sam što sam mogao da vidim kako se uspeh vraća u Srbiju. Imali smo razgovore sa bošnjačkim predstavnicima i muftijom. Razgovarali smo i o putevima koje treba da gradimo. Velike investicije, odobrili smo gondolu između Zlatibora i […] The post VUČIĆ U PRIBOJU: Predsednik najavio velike investicije u opštinu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO Vučić u Priboju: Dogovorena gondola FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 31.Jul.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u poseti opštini Priboj...Tokom posete u Pribojskoj banji Vučić je, u razgovoru sa predstavnicima lokalne samouprave, primetio da je ovaj kraj mnogo napredovao...Kazao je da je u Priboju dosta urađeno, a da se u Prijepolju mora više uraditi...Rekao je da bi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.