Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jun.2023, 19:48

UŽIVO VUČIĆ KOD TUNELA STRAŽEVICA: Predložiću da ova obilaznica dobije ime po Milutinu Mrkonjiću

Predsednik Aleksandar Vučić na deonici Dobanovci-Bubanj Potok Vučić je po dolasku na mesto gde će se obratiti, kod tunela Straževica na deonici Dobanovci-Bubanj Potok, pozdravio mešovitu grupu srpskih i kineskih radnika sa „Dobar dan“ i „Nihao“. – Gde ćemo naći novac za ovaj drumsko-železnički most – pitao je predsednik ministra Sinišu Malog. Obraćanje predsednika Vučića […] The post UŽIVO VUČIĆ KOD TUNELA STRAŽEVICA: Predložiću da ova obilaznica dobije ime po Milutinu Mrkonjiću appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VUČIĆ Nastavak obilaznice do Pančeva mogao bi da bude završen do 2028.

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izrazio uverenje da će država obezbediti novac za nastavak gradnje obilaznice oko Beogada od Bubanj Potoka do Pančeva, sa velikim drumsko-železničkim mostom preko Dunava kod Vinče, kao i da bi to moglo da bude završeno do 2028. godine. „Da spojimo obilaznicu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.