Izvor: Pančevac-online.com, 25.Maj.2023, 21:08

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO IZ PREDSEDNIŠTVA: Srbija nikada ne sme da stane, moramo da se borimo i idemo napred

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori iz Predsedništva o sutrašnjem Skupu nade. On kaže da je danas razgovarao sa lekarima, i da je video najteže povređene u školi Vladislav Ribnikar, osim Petra Mitrovića iz Malog Orašja. – Devojčice su bile raspoložene, iako su bile teško povređene. Učiteljica je divna žena, nadam se da će preboleti sve […] The post PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO IZ PREDSEDNIŠTVA: Srbija nikada ne sme da stane, moramo da se borimo i idemo napred appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: Neće biti Majdana, ne dam Srbiju Milivojeviću, Ponošu, Brkiću, Đilasu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je za TV Pink o svim aktuelnim društveno-političkim temama...Vučić je na početku govorio o stanju povređenih u dva masakra...- Razgovarao sam sa lekarima i svima sa odeljenja. Video sam najteže povređene, svi su iz OŠ Vladilsav Ribnikar, ne računajući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.