Izvor: Pančevac-online.com, 03.Apr.2023, 15:16

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ VERONE: Italija vidi Srbiju kao stabilnog i važnog saveznika na Balkanu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se iz Verone gde govori o svim aktuelnim temama, nakon današnjeg sastanka sa premijerkom Italije Đorđom Meloni. Predsednik Vučić kaže da je ovo bio važan sastanak u okviru inicijative Otvoreni Balkan, i da su vođeni razgovori i sa najvišim italijanskim zvaničnicima. – Sa Đorđom Meloni smo razgovarali o svim važnim […] The post PREDSEDNIK VUČIĆ IZ VERONE: Italija vidi Srbiju kao stabilnog i važnog saveznika na Balkanu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VUČIĆ O NAPADIMA NA SRBIJU: Kao pred Prvi svetski rat, vrše pritisak i krive nas za sve

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Apr.2023

Predsednik Aleksandar Vučić gostovao je na Hepi televiziji. „Ove su italijanske regije predstavljene, to ste mogli da vidite, oni imaju prva ili druga najbolja vina na svetu. Jedna je hala za međunarodne izlagače i tu stojimo odlično mi i Slovenci. Najviše smo uložili i potrudili se na najbolji...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.