Izvor: Pančevac-online.com, 23.Maj.2023, 22:24

UŽAS U ZEMUNU: Automobil udario devojku (16), teškim povredama hitno prevezena u Urgentni centar

Devojka (16) povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras oko 19.20 sati u ulici Cara Dušana u Zemunu, kada ju je udario automobil. Šesnaestogodišnja devojka je prevezena u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama. SAOBRAĆAJNA NEZGODA U BEOGRADU: Na Čukarici automobil udario dete od 10 godina (Pančevac/Telegraf) The post UŽAS U ZEMUNU: Automobil udario devojku (16), teškim povredama hitno prevezena u Urgentni centar appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

UŽAS U ŠIDU Pronađeno beživotno telo starijeg muškarca! Nema tragova nasilja!

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Maj.2023, 17:04

Telo muškarca pronađeno je danas oko 13 sati u Ulici Cara Dušana u Šidu. Policija i Hitna pomoć izašli su na lice mesta. Nezvanično, radi se o starijoj muškoj osobi iz Šida. Uzrok smrti biće naknadno utvrđen, a prema nepotvrđenim informacijama, na telu nije bilo vidljivih tragova fizičkog...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.