Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jul.2023, 17:48

UŽAS U TOPOLI! Pas napao baku i unuka i naneo im povrede nogu SVE SE DESILO ISPRED DOMA ZDRAVLJA

U samom centru Topole, u neposrednoj blizini dečjeg odeljenja Doma zdravlja „Sveti Đorđe“ psi su napali ženu S.O, ali i njenog unuka V.P. – Dete je stajalo kod ulaznih vrata, kad mu je odjednom prileteo pas i napao ga. Mene je napao pored staze koja vodi ka tom dečjem odeljenju. Inače, u blizini je izgrađeno […] The post UŽAS U TOPOLI! Pas napao baku i unuka i naneo im povrede nogu SVE SE DESILO ISPRED DOMA ZDRAVLJA appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PSI IZUJEDALI BAKU I UNUKA Drama u centru Topole, mališan i žena zadobili povrede po nogama

Izvor: Blic, 27.Jul.2023

U samom centru Topole, u neposrednoj blizini dečjeg odeljenja Doma zdravlja "Sveti Đorđe" psi su napali ženu S.O, ali i njenog unuka V. P.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.