Izvor: Pančevac-online.com, 04.Avg.2023, 20:48

UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI! Uhapšen zbog pokušaja ubistva oca, mačetom mu naneo telesne povrede

Zbog sumnje da je mačetom povredio 64-godišnjeg oca, uhapšen 33-godišnji muškarac iz Sremske Mitrovice. Policija je uhapsila S. D. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Kako se navodi u saopštenju MUP-a, on se sumnjiči da je jutros na ulici, nakon svađe, mačetom povredio šezdesetčetvorogodišnjeg oca. Povređeni muškarac je […] The post UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI! Uhapšen zbog pokušaja ubistva oca, mačetom mu naneo telesne povrede appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U NJEGOŠEVOJ! Sinoć goreo deo krova poznatog pančevačkog restorana FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Avg.2023, 08:21

Sinoć je oko 20.30 došlo do požara u Njegoševoj ulici u Pančevu. Požar je zahvatio krov restorana Borneo. Na teren su izašla dva vatrogasna vozila i policija, a prema nezvaničnim informacijama nema povređenih. (Pančevac) UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI! Uhapšen zbog pokušaja ubistva oca, mačetom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

PIJAN OBORIO MOTOCIKLISTU, PA POBEGAO Saobraćajna nesreća u Somboru, muškarac (29) zadobio teške telesne povrede

Izvor: Blic, 05.Avg.2023

Policija u Somboru podneće krivičnu prijavu protiv pedesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.