Izvor: Pančevac-online.com, 09.Jul.2023, 09:47

UŽAS U SREMČICI Pas detetu (4) rasporio stomak! Majka sve vreme bila sa hitnom na vezi! Lekarka vikala na nju da se ne bi onesvestila od šoka!

Četvorogodišnje dete je u Sremčici napao pas i rasporio mu trbušni zid. Roditelji su dete odmah odvezli u kliniku u Tiršovoj, gde je operisano, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. Dr Aleksandar Stijačić iz Hitne pomoći rekao je da se napad dogodio juče oko 19 časova i da su roditelji dete hitno prevezli u Univerzitetsku dečju […] The post UŽAS U SREMČICI Pas detetu (4) rasporio stomak! Majka sve vreme bila sa hitnom na vezi! Lekarka vikala na nju da se ne bi onesvestila od šoka! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Pas teško povredio dete u Sremčici: Operisano u Tiršovoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2023

Četvorogodišnje dete koje je juče oko 19 časova u Sremčici teško povredio pas, operisano je i trenutno je u stabilnom stanju, potvrđeno je za RTS u Tiršovoj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.