Izvor: Pančevac-online.com, 08.Jul.2023, 16:15

UŽAS U KURŠUMLIJI Muškarac sleteo traktorom u potok! S težim povredama prevezen u bolnicu! Lekari mu se bore za život!

U kuršumlijskom selu Degrmen dogodila se saobraćajan nezgoda u kojoj je traktorista zadobio teške telesne povrede opasne po život. Prema našim saznanjima R. L (67) iz Degrmena je upravljao traktorom i izgubio kontrolu nad njim. Sleteo je sa puta i prevrnuo se traktorom u obližnji potok. Nakon što mu je ukazana pomoć, prebačen je u […] The post UŽAS U KURŠUMLIJI Muškarac sleteo traktorom u potok! S težim povredama prevezen u bolnicu! Lekari mu se bore za život! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

TEŠKA NEZGODA KOD KURŠUMLIJE: Traktorom se prvrnuo u potok, lekari mu se bore za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

Teška saobraćajna nezgoda u selu Degrmen...U selu Degrmen kod Kuršumlije dogodila se saobraćajna nezgoda, kada se prevrnuo traktorista (67) koji je zadobio teške telesne povrede opasne po život...Kako mediji prenose, on je izgubio kontrolu nad traktorom i prvrnuo se u obližnji potok...Nakon ukazane...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.