Izvor: Pančevac-online.com, 11.Okt.2023, 21:43

UŽAS U GROCKOJ: Nakon svađe sa ženom, muškarac zapucao! Očevici kažu da su deca bila u automobilu

U beogradskom prigradskom naselju Grocka, večeras je došlo do pucnjave u kojoj je oštećeno nekoliko automobila. Hici su se začuli ispred jedne kafane u Bulevaru oslobođenja. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac se posvađao sa ženom, a zatim se vratio do automobila, uzeo pušku i počeo da puca. Očevici kažu da su deca bila u autu. Nakon […] The post UŽAS U GROCKOJ: Nakon svađe sa ženom, muškarac zapucao! Očevici kažu da su deca bila u automobilu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI SNIMAK SA MESTA PUCNJAVE U GROCKOJ Posvađao se sa ženom pa otvorio rafal na automobile (FOTO/ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023

Užas u Grockoj...Neidentifikovan muškarac ispalio je iz puške dva metka i tom prilikom oštetio jedan parkirani automobil i saobraćajni znak...Prema nezvaničnim informacijama, muškarac se posvađao sa ženom a zatim se vratio do automobila, uzeo pušku i počeo da puca, prenosi Žig info...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.