Izvor: Pančevac-online.com, 19.Okt.2023, 16:42

UŽAS U BORU Oteli maloletnog dečaka (15), pretukli ga, pa izbacili iz auta u centru grada!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. P. (18) i M. M. (18) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu, dok će protiv jednog šesnaestogodišnjaka biti podneta krivična prijava za isto krivično delo. Oni se sumnjiče da su sinoć na jednoj benzinskoj pumpi ugurali petnaestogodišnjaka u „folksvagen“ […] The post UŽAS U BORU Oteli maloletnog dečaka (15), pretukli ga, pa izbacili iz auta u centru grada! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Uhapšena dvojica mladića (18) iz Bora, osumnjičeni da su oteli i tukli maloletnika

Izvor: Bor030.net, 19.Okt.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. P. (2005) i M. M. (2005) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu, dok će protiv jednog šesnaestogodišnjaka biti podneta krivična prijava za isto krivično delo. Oni se...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.