Izvor: Pančevac-online.com, 31.Jan.2023, 21:17

UŽAS NA EKSKURZIJI: Dečaka (12) iz Beograda tukli vršnjaci, pokušali da ga povrede i šipkom

Lekari iz Instituta za majku i dete u Beogradu pozvali su policiju i obavestili da je u pratnji roditelja primljen dečak (12) koji ima povrede po telu, a zadobio ih je od vršnjaka na ekskurziji van Srbije. – Policiju su 21. januara ove godine pozvali lekari iz bolnice. Maloletnika su doveli roditelji koji su ispričali […] The post UŽAS NA EKSKURZIJI: Dečaka (12) iz Beograda tukli vršnjaci, pokušali da ga povrede i šipkom appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

JEZIVO Novi detalji maltretiranja učenika iz Beograda: Dečaka (12) isprebijali vršnjaci pa pokušali da mu nabiju ŠIPKU U ANUS preko pantalona

Izvor: Blic, 01.Feb.2023, 15:50

Dečak (12) 21. januara doveden je na Institut za majku dete u pratnji roditelja, nakon povratka sa zimovanja u Sloveniji. Kako "Blic" saznaje, dečak je imao povrede po celom telu kao i masnice od udarca, a nakon fizičkog maltretiranja vršnjaci su pokušali da mu nabiju šipku u anus preko pantalona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.