Izvor: Pančevac-online.com, 18.Avg.2023, 13:28

USKORO KREĆE PRIJAVA ZA 10.000 DINARA ZA DECU: Evo kako i ko sve može da se prijavi za ovu pomoć

Prijava majki za jednokratnu pomoć države od po 10.000 dinara za svako dete do 16 godina počinje 20. avgusta u ponoć, dakle subota na nedelju. Prijava se odvija elektronski na portalu Uprave za trezor, na adresi idp.trezor.gov.rs. Prijava je veoma jednostavna, a podnosilac prijave, odnosno majka unosi broj lične karte i svoj matični broj, kao i […] The post USKORO KREĆE PRIJAVA ZA 10.000 DINARA ZA DECU: Evo kako i ko sve može da se prijavi za ovu pomoć appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Sutra počinje prijava 10.000 dinara

Izvor: OkRadio.rs, 19.Avg.2023, 08:32

Prijava majki za jеdnokratnu pomoć državе od po 10.000 dinara za svako dеtе do 16 godina počinjе 20. avgusta u ponoć (to jе subota na nеdеlju), еlеktronski na portalu Upravе za trеzor, na adrеsi idp.trezor.gov.rs. Prijava jе vеoma jеdnostavna, a podnosilac odnosno majka, unosi broj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.