UNS: Vlada da se izjasni o kupoprodaji VAC-ovih udela

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2011, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Vlada da se izjasni o kupoprodaji VAC-ovih udela

Udruženje novinara Srbije (UNS) pozivalo je danas Upravni odbor Politike AD i Vladu Srbije da obaveste javnost o svemu što se dešava u vezi sa kupoprodajom udela nemačke VAC grupe u listovima "Politika", "Dnevnik" i "Večernje novosti".

U saopštenju UNS navodi da posle izjave direktora preduzeća Kurir Info da Kurir želi da kupi "Politiku" kako je ne bi preuzeo sarajevski izdavač povezan sa narko kartelom, potrebno je da nadležni organi potvrde ili demantuju da li su u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pregovori o kupovini tog lista, kao i drugih vodećih štampanih izdanja.

Proveru navoda da dnevni list "Kurir", u ime trećih lica, namerava da otkupi udele nemačke kompanije VAC u listovima "Politika", "Večernje novosti" i "Dnevnik" danas je zatražilo i Nezavisno udruženje novinara Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko kupuje udeo VAC-a?

Izvor: RTS, 16.Dec.2011, 21:57

Agencija za borbu protiv korupcije ispitaće tvrdnje LDP-a da list "Kurir" pokušava, u ime trećeg lica, da otkupi udeo nemačkog VAC-a u listovima "Politika", "Večernje novosti" i "Dnevnik". U VAC-u kažu da o prodaji svog udela razgovaraju sa potencijalnim kupcima, ali ne otkrivaju detalje.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.