Izvor: Pančevac-online.com, 05.Dec.2022, 14:05

UKIDA SE ZAKAZIVANJE KOD LEKARA OD 1. DO 5. U MESECU! Grujičić: Želimo da Urgentni centar prestane da bude najveći dom zdravlja u Srbiji!

Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić izjavila je danas da će do Nove godine biti ukinuto zakazivanje termina kod lekara od 1. do 5. u mesecu preko IZIS. – Potpuno je sumanuto da neko ko dođe osmog ne može da dobije adekvatan pregled. I to radimo iz prostog razloga što ne želimo da Urgentni centar […] The post UKIDA SE ZAKAZIVANJE KOD LEKARA OD 1. DO 5. U MESECU! Grujičić: Želimo da Urgentni centar prestane da bude najveći dom zdravlja u Srbiji! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka zdravlja: Analitika nije dobra, nepoznat broj onkoloških pacijenata umrlih od kovida

Izvor: Danas, 05.Dec.2022

Ministarka zdravlja Srbije, Danica Grujičić, izjavila je danas da dve godine pokušava da dobije broj onkoloških pacijenata koji su umrli od kovida i naglasila da je potrebno da se menja analitika podataka koja nije dobra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.