Izvor: Pančevac-online.com, 26.Maj.2023, 12:46

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ERVINA ĆALAHMETOVIĆA: Pripadnici MUP-a ga locirali i uhapsili u Trebinju!

Igor A. (28), osumnjičen za ubistvo u Priboju, lociran je i uhapšen u Trebinju u saradnji sa policijom Republike Srpske. Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije u saradnji sa MUP-om Republike Srpske na teritoriji Trebinja locirali su danas i uhapsili pripadnika MUP-a Srbije osumnjičenog za ubistvo u Priboju. (Pančevac/Novosti) SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KOVINA: Motorista sleteo […] The post UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ERVINA ĆALAHMETOVIĆA: Pripadnici MUP-a ga locirali i uhapsili u Trebinju! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

OD OVOGA ZAVISI KADA ĆE POLICAJAC-UBICA BITI ISPORUČEN SRBIJI: Isplivale nove informacije o zločincu iz Priboja

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023

Policajac (28) koji je uhapšen u Trebinju zbog ubistva muškarca (35) iz Priboja, uskoro bi trebalo da bude doveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Užicu...Ubica iz Priboja uhapšen je danas u Trebinju u Republici Srpskoj. Njega su pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.