Izvor: Pančevac-online.com, 30.Maj.2023, 16:17

UHAPŠEN MANIJAK (31) IZ BEOGRADA: Uleteo u park, simulirao da puca u decu, pa krvnički pretukao čoveka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice  Vračar, uhapsili su P. M. (31) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. On se sumnjiči da je juče, pod dejstvom alkohola, više puta udario u glavu šezdesetpetogodišnjeg muškarca, kao i da je, simulirajući rukama da drži pištolј, prste uperio u pravcu dece […] The post UHAPŠEN MANIJAK (31) IZ BEOGRADA: Uleteo u park, simulirao da puca u decu, pa krvnički pretukao čoveka appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je pretukao starijeg muškarca i pretio deci u parku

Izvor: Danas, 30.Maj.2023

Policija je u Beogrdu uhapsila P. M. (31) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.