Izvor: Pančevac-online.com, 02.Nov.2023, 23:09

UČENJE KROZ IGRU Najmlađi meštani Kačareva učestvovali u origami radionici, koja je samo jedna u nizu dečjih sekcija u novembru!

U Domu kulture u Kačarevu održana je kreativna origami radionica namenjena deci predškolskog uzrasta. Ova inspirativna radionica vođena je talentovanom umetnicom Jelenom Knežević, koja je zajedno sa mališanima istraživala čarobni svet origamija. Jedna sasvim neobicna i izuzetno kreativna radionica odrzana je Kačarevu.Naime, u Domu kulture deca prdškolskog uzrasta uživala su u origami radionici. Radionicu je […] The post UČENJE KROZ IGRU Najmlađi meštani Kačareva učestvovali u origami radionici, koja je samo jedna u nizu dečjih sekcija u novembru! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Kreativna radionica za decu u Domu kulture Kačarevo

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Nov.2023, 14:09

KAČAREVO – U okviru saradnje Doma kulture Kačarevo i Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” iz Kačareva održana je kreativna radionica za decu predškolskog uzrasta. Mališani iz zabavišta su imali priliku se upoznaju sa veštinom pravljenja figurica savijanjem papira u boji. Veštinu pravljenja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.