Izvor: Pančevac-online.com, 11.Avg.2023, 13:26

UBISTVO U DIREKTNOM PRENOSU NA INSTAGRAMU Osumnjičeni Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio ženu pucnjem u čelo! Nezvanično ubio je još jednu osobu i svoje dete!

GRADAČAC: Građane Gradačca uznemirilo monstruozno ubistvo koje je počinjeno u prenosu na Instagram profilu. Prema saznanjima medija u Bosni i Hercegovini radi se o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitnes treneru, koji je upucao suprugu naočigled malog deteta. „Avaz“ saznaje da ubijeno i dete, kao i još jedna osoba. „U Gradačcu je došlo do upotrebe vatrenog […] The post UBISTVO U DIREKTNOM PRENOSU NA INSTAGRAMU Osumnjičeni Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio ženu pucnjem u čelo! Nezvanično ubio je još jednu osobu i svoje dete! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snimio i objavio ubistvo: Policija BiH traga za brutalnim ubicom, on se javlja „uživo“ na mrežama

Izvor: Danas, 11.Avg.2023

N. S. je osumnjičen da je danas u Gradačcu ubio suprugu pucajući iz vatrenog oružja. Nezvanično, sumnjiči se da ubio i još nekoliko osoba. U toku je velika policijska potera za njim. Zatvoreni su svi ulazi i izlazi iz grada, prenosi N1 Sarajevo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.