U toku opsežna akcija hapšenja više stotina dilera

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Dec.2013, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku opsežna akcija hapšenja više stotina dilera

Jutros u 6 časova, na osnovu naloga donetog na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kojom je predsedavao Aleksandar Vučić, započeta je sinhronizovana jednodnevna operativna akcija pod radnim nazivom „Grom“ u kojoj se, na teritoriji svih 27 policijskih uprava, privode pripadnici organizovanih kriminalnih grupa koji se bave distribuciojm droge, potvrđeno nam je od strane Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti.
Na osnovu operativnih procena, očekuje se da >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << će biti privedeno više stotina lica koje se bave tom kriminalnom aktivnošću.
 
Rezultati ove akcije biće saopšteni tokom dana.

Pročitajte još Inspektor čuvao dilera dok je prodavao drogu Država kreće u obračun sa huliganima    
Direktor policije Milorad Veljović i načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović održaće danas konferenciju za novinare povodom ove akcije.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Akcija "Grom": Policija upala na 900 lokacija i uhapsila 250 dilera

Izvor: Blic, 06.Dec.2013

Jutros u 6 časova, na osnovu naloga donetog na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kojom je predsedavao Aleksandar Vučić, započeta je sinhronizovana jednodnevna operativna akcija pod radnim nazivom „Grom“ u kojoj se, na teritoriji svih 27 policijskih uprava, privode pripadnici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.