U privrednoj komori Pančevo o carinskom poslovanju

Izvor: KovinEkspres.rs, 15.Sep.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U privrednoj komori Pančevo o carinskom poslovanju

U Regionalnoj privrednoj komori Pančevo biće održana Sednica Saveta za ekonomske odnose sa inostranstvom i evropske integracije RPK Pančevo, na kojoj će predstavnici Ministarstva finansija, Sektora za carinski sistem i politiku održati prezentaciju na sledeće teme: „Novi kompjuterizovani tranzitni sistem (NKTS)“, o čemu će govoriti Veselin Milošević –pomoćnik direktora, Sektor za carinsko poslovanje, Uprava carina Republike Srbije, kao i prezentaciju ” Konvencija >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << o preferencijalnim pravilima o poreklu robe ” Aleksandra Pajića, rukovodioca grupe za preferencijalno i nepreferencijalno poreklo robe, Uprava Carina Republike Srbije

Prezentacija će se održati 16. septembra 2014. godine, sa početkom u 11.00 časova, u sali na I spratu RPK Pančevo, ulica Zmaj Jovina 1a.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.