Izvor: 025info.rs, 23.Feb.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju besplatni preventivni pregledi u somborskoj bolnici

U skladu sa akcijom besplatnih preventivnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, u nedelju, 25. februara, u periodu od 08.00 do 16.00 sati Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ Sombor organizuje sledeće preglede:   - Oftalmološki pregledi - Kardiološki pregledi - Šećer u krvi - Tumor markeri (prostate i jajnika)   Oftlamloški pregledi, pregledi šećera u krvi i tumor markeri (prostate i jajnika) obavljaće se samo u zgradi Specijalističkih ambulanti Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ Sombor, ulica Vojvođaska 75.   Kardiološki pregledi obavljaće se na dva punkta i to: - U Ambulanti za kardiovaskularne i reumatološke bolesti, ulica Mirna 3, Sombor i - U zgradi Specijalističkih ambulatni Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ Sombor, ulica Vojvođanska 75. Napominje se da će se za navedene preglede koji će se obavljati u zgradi Specijalističkih ambulanti...

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatni preventivni pregledi u nedelju u KCV

Izvor: RTS, 23.Feb.2018

. Akcija besplatnih preventivnih pregleda u Kliničkom centru Vojvodine nastavlja se u nedelju, 25. februara, a pregledi će se obavljati u poliklinici od osam do 16 časova i podrazumevaju uzimanje uzoraka krvi, tumor markera prostate i jajnika, kontrolu šećera u krvi i oftamološke preglede. 

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.