Izvor: Pančevac-online.com, 11.Okt.2023, 11:02

U TOKU VELIKA AKCIJA HAPŠENJA KRIMINALNE GRUPE: Terali decu na prosjačenje, devojčicu prodali u inostranstvo radi udaje

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Evropolom, u toku je velika akcija hapšenja organizovane kriminalne grupe koja je upotrebom sile i pretnje decu od 6 do 11 godina terala na prosjačenje. Oni su osumnjičeni i da su prodavali i posredovali u prodaji maloletne ženske osobe radi udaje […] The post U TOKU VELIKA AKCIJA HAPŠENJA KRIMINALNE GRUPE: Terali decu na prosjačenje, devojčicu prodali u inostranstvo radi udaje appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

MUP u velikoj akciji hapšenja trgovaca decom, terali ih na prosjačenje i udaju u zemljama EU

Izvor: Luftika.rs, 11.Okt.2023

Velika akcija MUP-a i Europola.. Osumnjičenima se na teret stavlja i da su prodavali i posredovali u prodaji maloletne ženske osobe radi udaje u zemlji Evropske unije.. Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa Ministarstom unutrašnjih poslova i Europolom u toku je velika...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.