Izvor: Pančevac-online.com, 10.Maj.2023, 08:55

U TOKU SKRAĆIVANJE GRANA SA DRVEĆA U DIMITRIJA TUCOVIĆA: Iz „Zelenila“ apeluju na sugrađane da oslobode parking na ovoj deonici FOTO

U ulici Dimitrija Tucovića u Pančevu, trenutno je u toku skraćivanje grana sa drveća koje se nalazi odmah pored puta. Zbog radova saobraćaj se odvija nešto sporije, a iz „Zelenila“ apeluju na građane da, ukoliko je moguće, koriste druge puteve dok traju radovi, kako bi se izbeglo još veće usporavanje saobraćaja. Očekuje se da radovi […] The post U TOKU SKRAĆIVANJE GRANA SA DRVEĆA U DIMITRIJA TUCOVIĆA: Iz „Zelenila“ apeluju na sugrađane da oslobode parking na ovoj deonici FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.