Izvor: 025info.rs, 05.Mar.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Somboru održana obuka protivgradnih strelaca

Stručnjaci Radarskog centra „Bajša“ izvršili su prvu „prozivku“ i održali sastanak sa somborskim protivgradnim strelcima.   Na sastanku održanom u Gradskoj kući u Somboru, rečeno je da su somborski protivgradni strelci među najboljima u Srbiji, te da su tokom prošle godine uptrebljene 72 protivgradne rakete.   Nadležni iz Radarskog centra „Bajša“ zahvalili su se somborskoj lokalnoj samoupravi što redovno i pravovremeno vrši nabavku protivgradnih raketa i kao donaciju ih ustupa ovom centru.   Grad Sombor je Radarskom centru „Bajša“ ove godine već donirao 30 protivgradnih raketa koje su nabavljene delom učešćem na konkursu Pokrajinskog sekaretarijata za poljoprivredu, a delom iz budžeta grada.   Tokom 2018. godine biće nabavljeno još 50 protivgradnih raketa za delovanje 23 protivgrdne stanice na teritoriji grada Sombora, na kojima je angažovano 46 protivgradnih strelaca.   

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Radarski centar Bajša u Odžacima organizovao sastanak sa strelcima na protivgradnim stanicama

Izvor: 025info.rs, 06.Mar.2018, 16:20

Pred novu sezonu odbrane od grada, Radarski centar Bajša organizovao je radni sastanak sa strelcima na protivgradnim stanicama na teritoriji opštine Odžaci.   Sistem protivgradne zaštite na teritoriji opštine sastoji se od devet stanica, a svaku opslužuju po dva strelca koji su prošle godine...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.