U Privrednoj komori o Zakonu o deviznom poslovanju

Izvor: KovinEkspres.rs, 06.Dec.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Privrednoj komori o Zakonu o deviznom poslovanju

U skladu sa iskazanim interesovanjem privrednika, Regionalna privredna komora Pančevo, Odbor Udruženja banaka, osiguravajućih organizacija i drugih finansijskih organizacija i Savet za ekonomske odnose sa inostranstvom i evropske integracije organizuje tematsku sednicu odbora u proširenom sazivu. Tema sednice je: „ Novine u Zakonu o deviznom poslovanju“. Prezentaciji ove nove poštanske usluge, će se održati 07. decembra 2011. (sreda) sa početkom u 11.00 časova u Prostorijama Regionalne privredne komore Pančevo. Korak ka daljoj liberelizaciji deviznog poslovanja u Republici Srbiji postignut je usvajanjem Zakona o izmenama i dopunama Zakon o deviznom poslovanju. Donošenjem novog  Zakona o deviznom poslovanju /'Sl. glasnik RS' br. 62/06./, učinjen je značajan pomak u reformisanju  našeg privredno sistemskog zakonodavstva, koje se mora uskladiti sa pravilima međunarodnih institucija. Izmene i dopune Zakona o deviznom poslovanju usvojene su u Skupštini maja meseca ove godine. Izlagači na ovom skupu će biti ispred Narodne banke Srbije – Sektor za devizne poslove i Međunarodnu saradnju, Ljiljana Mitrović, direktor Odeljenja za devizni sistem i sprovođenje mera devizne politike i Nadia Benkirane-Todorović, direktor Odeljanja za kreditne odnose sa inostranstvom. Učešće će takođe uzeti predstavnici Ministarstva finansija RepublikeSrbije - Devizni inspektorat, Snežana Đurić- Radulović, načelnik za neposrednu kontrolu, Aurora Mladenović, načelnik pravne službe, Ljiljana Uskoković, načelnik za posrednu kontrolu, javljeno nam je iz Regionalne privredne komore Pančevo.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jednodnevni seminar o email marketingu

Izvor: KovinEkspres.rs, 07.Dec.2011, 14:11

Besplatan jednodnevni seminar održaće se u utorak 13. decembra u Regionalnoj privrednoj komori Pančevo Regionalna privredna komora Pančevo u saradnji sa Privrednom komorom Begrada organizuje besplatan jednodnevni seminar, koji će se održati u utorak, 13.12.2011. godine, sa početkom u 12:00...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.