U OŠ Ljupče Nikolić mirno

Izvor: Aleksinac.net, 10.Jan.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OŠ "Ljupče Nikolić" mirno

Naš narod bi rekao svako čudo za tri dana.

O dešavanjima u školi Ljupče Nikolić niko ni reč da spomene.


Nastavnici se ućutali, sindikati se ne oglašavaju, bivša direktorka takođe a školski odbor i savet roditelja kao da i ne postoji kad je ova tema u pitanju.

Iako su mnogi zaposleni u školi bučno najavljivali pokretanje upravnog spora i ukazivali na navodne nezakonitosti oko izbora Toplice Petrović, od svega toga nema ni reči. Izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << da su se zaposleni u školi Ljupče Nikolić odlučili za politiku nezameranja, ili možda misle da će im slobodu i pravdu neko drugi doneti.

Na žalost ili na sreću, od pamtiveka do danas SLOBODA i PRAVDA su se uvek osvajale borbom. I to borbom kroz institucije ili u javnosti. Po borbi i prisustvu u javnosti, mogu da zaključim da je Toplica Petrović izabran na najlegalniji način. To zaključujem kad pogledam tišinu koja vlada u redovima onih koji su u kuloarima ukazivali na nezakonite radnje.

Da zaključim i poručim pošto me mnogi pitaju zašto nema tekstova o dešavanjima u školi Ljupče Nikolić? Nema ih zato što ja ne mogu biti veći katolik od pape. Dakle, ako se nastavnici, a ni roditelji niti školski odbor ne oglašavaju, to jedino znači da je u školi Ljupče Nikolić zaveden red, da nema nikakvih problema i da je situacija legalna i mirna.

Ako je tamo sve u redu, nama ostaje jedino da to konstatujemo i da ubuduće pišemo o uslesima đaka i nastavnika ove škole.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.