U Deliblatu Opštinsko vatrogasno takmičenje

Izvor: KovinEkspres.rs, 19.Sep.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Deliblatu Opštinsko vatrogasno takmičenje

Deliblato će u nedelju 22. septembra biti domaćin Opštinskog vatrogasnog takmičenja za sve kategorije, saznajemo od Jovice Ivkovića, sekretara Opštinskog vatrogasnog saveza. Takmičenje je kvalifikaciono za vatrogasni pomladak i juniore. Pobednici u ovim kategorijama stiču pravo učešća na Regionalnom takmičenju koje će ove godine biti održano u Uzdinu 5. oktobra. Na Opštinskom takmičenju u Deliblatu, koje počinje u nedelju u 8.00 sati, učestvuju sva dobrovoljna vatrogasna društva sa teritorije opštine, sa skoro 400 učesnika. Proglašenje pobednika očekuje se oko 14.00 časova.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Sarajevo: počinje Evropsko juniorsko džudo prvenstvo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Sep.2013, 08:04

U Sarajevu danas počinje Evropsko džudo prvenstvo u juniorskoj konkurenciji do 21 godine. Takmičenje će biti održano u Olimpijskoj dvorani "Juan Antonio Samaranch" do 22. septembra. Očekuje se dolazak oko 400 najboljih mladih džudista iz 44 evropske države, a Bosnu i Hercegovinu predstavljaće...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.