Tražimo garancije!

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražimo garancije!

Pored kompletnih informacija o tome šta se dogodilo s pančevačkom vodom, Gradski odbor stranke Zeleni Srbije zahteva od gradske vlasti da se „odgovorni hitno pronađu, njihova imena objave i da se na adekvatan način kazne”. Na vanrednoj tematskoj sednici Skupštine ova stranka očekuje i odgovore na pitanja „ko će nam garantovati da se ovakva situacija neće opet ponoviti” i „na koji način će ’Vodovod’ u narednom periodu štititi mrežu i fabriku za preradu vode od mogućih novih >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << zagađenja”.

Istovremeno, Zeleni podsećaju da naša fabrika za preradu vode „nije detalјno rekonstruisana godinama”, a nije ni bila projektovana za ovoliki kapacitet. Važno je utvrditi, smatra ova stranka, koliko je novca potrebno za hitnu rekonstrukciju ili izgradnju nove fabrike vode, što Grad treba da obezbedi rebalansom budžeta, kao i iz evropskih fondova.

Z. Sp

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.