Traktorska kosilica otišla u Rutevac

Izvor: Aleksinac.net, 25.Sep.2021, 15:22

Traktorska kosilica otišla u Rutevac

Poslednjeg dana Međunarodnog poljoprivrednog sajma, kako to i tradicija nalaže, danas su najsrećnijim posetiocima manifestacije priređene proteklih sedam dana na Novosadskom sajmu uručeni vredni darovi u poklon igri za one sa kupljenim ulaznicama.

Traktorsku kosilicu „džon dir“, darodavca MBV koristiće Toplica Stanojević iz Rutavca kod Aleksinca.

Ostale nagrade dobili su:

Traktor „belarus 82.1“, koji je darovala kompanija Agropanonka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << dobio je Dejan Filipović iz Inđije dok je pneumatska sejalica „sakalak d“, poklon firme MBV, pripala Milici Šijaković iz Bačkog Novog Sela.

Jonel Kerčoban iz Nikolinaca u banatskoj opštini Alibunaru dobitnik je traktorske prikolice „palazoglu“.

U halama i na otvorenom prostoru je, na tradicionalan način uz primenu odgovarajućih mera zaštite od virusa korona i uz dozvolu Kriznog štaba, od 18. do 24. septembra uspešno organizovan 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije. Nastupilo je oko 800 izlagača iz 17 zemalja.

Izvor

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.