Teško povređen vozač golfa

Izvor: OkRadio.rs, 29.Okt.2020, 14:12

Teško povređen vozač golfa

U sudaru "golfa" i "lagune" teško je povređeno jedno lice, saopšteno je iz Policijske uprave Vranje. Teške telesne povrede zadobio je vozač (58) "golfa" vranjskih registracija prilikom sudara sa "reno lagunom" na lokalnom putu kod sela Bujkovac.     Ženska osoba (30), koja se nalazila u "renou", zadobila je lakše telesne povrede.   Do nezgode je došlo kada je "golf", krećući se ka selu Korbevac, prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa "renoom" koji je dolazio iz suprotnog smera.   Povređeni su medicinski zbrinuti u Zdravstvenom centru (ZC) Vranje.   Uviđaj na licu mesta su obavili pripadnici saobraćajne policije.   Kako se saznaje, zbog ove saobraćajne nezgode ći biti podneta...
Pogledaj vesti o: Vranje,   Renault

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teže povređen muškarac u udesu kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 29.Okt.2020

U sudaru dva automobila kod sela Bujkovac, nedaleko od Vranja, 58-godišnji vozač “golfa” zadobio je teške telesne povrede, dok je 30-godišnjakinja koja se nalazila u drugom vozilu prošla sa lakšim.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.