Tamiš večeras u Nišu

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jun.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamiš večeras u Nišu

Košarkaši iz našeg grada susretom protiv Konstantina na jugu Srbije završavaju takmičenje u Superligi. Pančevci izlaze na megdan jedinoj ekipi koju su porazili u elitnom srpskom takmičenju.

Iako su Nišlije veoma jaki protivnici, a to dokazuju njihova tri trijumfa u dosadašnjem nadmetanju s najboljima, reklo bi se da im igra košarkaša Tamiša baš i ne leži. Konstantin ima veoma iskusan i dobar tim koji dugo igra zajedno i s razlogom su se našli u Superligi i pokazali kvalitet.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << />
Od momaka koje predvodi Bojan Jovičić očekuje se da pruže najbolje što znaju, bez obzira na fizički umor i emotivnu iscrpljenost, i tako u poslednjem duelu u eliti na pravi način kažu dovođenja do sledeće sezone. Još uvek se ne zna da li će povređeni Dragan Kruščić, kapiten tima, izaći na teren zbog povrede kolena i to je jedina nedoumica stručnog štaba Tamiša pred susret u Nišu. Početak utakmice u dvorani „Čair” zakazan je za 20 sati.

S. D.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.