Tamiš rekao šta ima

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Mar.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamiš rekao šta ima

Na veoma posećenoj konferenciji za novinare danas su se javnosti obratili prvi ljudi KK-a Tamiš povodom ulaska u Superligu. U velikoj sali Sportskog saveza govorili su krilni centar tima Igor Kesar, šef stručnog štaba Bojan Jovičić i predsednik ove sportske družine Darko Jovičić. Takođe, o izvanrednoj saradnji Pančeva i KK-a Tamiš upoznao nas je Aleksandar Farkaš, gradski većnik zadužen za sport.

Iza ovog značajnog uspeha stoji mukotrpan rad – zajednička je ocena svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << govornika, a partnerstvo KK-a Tamiš s gradom, kao i kompanijom NIS, te „Bankom Inteza”, dokaz je da uspešni prate uspešne.

Upravni odbor kluba odlučio je da će zainteresovani narednih dana moći da kupe jedinstvenu kartu za šest superligaških susreta koji će se igrati u Hali sportova na Strelištu za 1.000 dinara. Uskoro će biti poznato i kada će moći da se nabave ulaznice za utakmice protiv Zvezde i Partizana i koliko će one koštati.

Saznali smo da tim Tamiša više neće biti menjan i da će tokom Superlige igrati momci koji su plasman među najbolje srpske košarkaške klubove sami izborili.

S. D.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.