Takmičenje u ribolovu na Nadelu

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Jul.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje u ribolovu na Nadelu

Udruženje sportskih ribolovaca „Ribolovac“ je u nedelju, 1. jula, bilo domaćin takmičenja „PLOVAK 2018.“

Tradicionalano takmičenje koje za svoje članove organizuje Udruženje sportskih ribolovaca „Ribolovac”, uspešno je održano u nedelju, 1. jula, uz učešće 21 takmičara.

Nadmetanje je održano na kanalu NADEL. Ovo je jedno od dva nadmetanja koja u toku godine „Ribolovac” organizuje za svoje članove.

Pavel Čeh, ispred udruženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << „Ribolovac” navodi da je cilj takmičenja okupljanje ljubitelja ribolova, ali i razvijanje svesti o ekologiji i briga o zaštiti životne sredine.

Među učesnicima je bilo kako onih mlađih, tako i starijih.

Harmadi Pavel, jedan od članova uprave udruženja koje je organizovalo takmičenje navodi da je ribolov dobar način boravka u prirodi preporučljiv svima.

Za najuspešnije na takmičenju pripremljene su nagrade, a za sve učesnike ručak tokom kog je druženje ribolovaca nastavljeno.

Prvo mesto među odraslim takmičarima zauzela je Marija Đuriš, koja je kao nagradu dobila štap od 5 metara. Drugo mesto zauzeo je Milosrdni Janko, koji je kao nagradu dobio čuvarku, dok je kao nagradu za treće mesto Miroslav Đuriš dobio štap za pecanje dužine 4 metra.

Među juniorima najuspešniji je bio Dario Kraljik, zatim sledi drugoplasirani Oliver Poljak, dok je kao treći rangiran Damjan Venjarski. Sva trojica su nagrađena štapovima za pecanje.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.