„Tačka nastanka” Patriše Kornvel

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Okt.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Tačka nastanka” Patriše Kornvel

Dragi čitaoci, izdavačka kuća „Laguna” i „Pančevac” preporučiće vam svake nedelje po jedan zanimljiv naslov iz bogate ponude te kuće, čija se izdanja mogu naći u knjižari „Delfi” u tržnom centru „Aviv park”, u Ulici Miloša Obrenovića 12.

Dva najbrža čitaoca koji do srede, 5. novembra, u 12 sati, SMS-om na broj 1201 pošalju najinspirativniji odgovor na pitanja „Koje saznanje bi vas najviše iznenadilo?”, nagradićemo po jednim primerkom knjige „Tačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << nastanka” Patriše Kornvel.

Imena dobitnika ćemo objaviti u narednom broju „Pančevca”, a nagrade se mogu preuzeti u knjižari „Delfi”.

Pravilo za slanje SMS-a je sledeće: ukucajte KO (razmak) Laguna (razmak) tekst poruke (ne duži od 160 karaktera) i pošaljite na 1201. Bruto cena SMS-a iznosi 39,48 dinara u VIP mreži, 39,60 dinara u Telenor mreži i 38,64 dinara u mt:s mreži.

O knjizi:

Svakodnevica šefice Službe medicinskog istražitelja, doktorke Kej Skarpete, ispunjena je smrću, pa nije ni čudo da ona postaje pomalo razdražljiva. Stvari će se pogoršati kada za vreme istrage smrti nastale usled požara na jednoj farmi u Virdžiniji Kej shvati da je ubica Keri Greten, koja joj je zamalo došla glave i uništila živote njoj dragih ljudi, pobegla iz psihijatrijske ustanove.

Nije poznato gde se Keri nalazi, ali svi znaju šta joj je krajnje odredište – uspostavila je kontakt sa Kej Skarpet, dajući joj na znanje da želi da joj se osveti.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

„U vihoru sećanja” Hulije Navaro

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Okt.2014

Dragi čitaoci, izdavačka kuća „Vulkan izdavaštvo” i „Pančevac” preporučiće vam svake nedelje po jedan zanimljiv naslov iz bogate ponude te kuće, čija se izdanja mogu naći u knjižari „Vulkan” u novom delu „Aviv parka”...Dva čitaoca koji do srede, 5. novembra, u 12 sati, SMS-om...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.